Do vozačke dozvole u 10 koraka

1. UPIS U AUTO ŠKOLU. Prilikom upisa potpisujete ugovor sa auto školom Bulevar, tom prilikom nije potrebna nikakva novčana uplata, već se prva rata plaća kada se uverite da sve teče po dogovoru. Prilikom potpisivanja ugovora potrebna Vam je lična karta, a maloletna lica ugovor potpisuju u pratnji roditelja ili staratelja.

2. TEORIJSKA OBUKA (40 obaveznih časova; čas 45minuta). Predviđeno vreme trajanje obuke je 15-16 dana. Završena teorijska obuka je uslov za polaganje testa. Početak nove grupe je na svake dve nedelje. Predavanja se održavaju u prostorijama auto škole.

3. TEORIJSKI ISPIT je na svake dve nedelje, trajanje ispita je 45 minuta. Položen ispit je uslov nastavka obuke. Test se održava u prostorijama auto škole.

4. LEKARSKO UVERENJE je dokaz zdravstvene sposobnosti da se upravlja motornim vozilom, stiče se nakon medicinskih pregleda u zdravstvenoj ustanovi i pored položenog testa predstavlja uslov za nastavak obuke. Pregledi traju 1-1.5h i obavljaju se u zdravstvenoj ustanovi EGZAKTA MEDIKA koja se nalazi na 300m od auto škole.

5. OBUKA NA SIMULATORU VOŽNJE. Nakon uspešnog polaganja teorijskog ispita, kandidati će kao poklon dobiti gratis obuku na SIMULATORU VOŽNJE poslednje generacije, na kome se u sigurnom okruženju uči početna obuka radi što bolje pripreme za početak praktične obuke.


6. PRAKTIČNA OBUKA (40 časova vožnje; čas 45minuta) se obavlja na vozilu auto škole sa instruktorom. Časovi se u početku održavaju na poligonu kod Štark Arene, a nakon početnih časova i na ulicama u naselju, na putu van naselja, na motoputu i na autoputu.

7. OBUKA i TEST PRVE POMOĆI se održavaju jednom mesečno u prostorijama auto škole. Trajanje 2 sata. Uz položen vozački ispit, predstavljaju uslov za izdavanje vozačke dozvole.

8. PRAKTIČNI ISPIT se održava na svake dve nedelje. Polaganje se odvija na poligonu kod Štark Arene i na trasi koja se dodeli ISO aplikacijom.Trajanje praktičnog ispita je 45 minuta

9. UVERENJE O POLOŽENOM VOZAČKOM ISPITU auto škola izdaje kandidatu koji je uspešno završio ispit vožnje vožnje.

10. VOZAČKA DOZVOLA. Uz lekarsko uverenje ne starije od 6 meseci, uverenje o položenom ispitu iz prve pomoći i uverenje o položenom vozačkom ispitu, u nadležnoj policijskoj upravi, potrebno je još da uplatite dve republičke administrativne takse za izdavanje PROBNE VOZAČKE DOZVOLE